HUOM!

Huomioithan kausipaikkalainen, että matkailuvaunusi tai -autosi kuluttaa sähköä, kun sähköjohtosi on kytketty verkkovirtaan. Kuluttavia laitteita ovat akkujen laturit, sähköiset kellot, mikroaaltouunin kellot, radion ja tv:n valmius tila, ohjauspaneelit ja ajoneuvojen sähköiset laitteet.


--------------------------------------------

Sähköjen maksut erääntyvät.

Seuraava sähkömaksun eräpäivä on 20.12. Merkitse sähkömaksuusi kenen kausipaikkasopimuksen mukaisen maksun maksat, viimeksi maksamasi mittarin lukema ja maksua koskeva viimeisin käyttämäsi lukema. Mittarilukemat on ilmoitettava, vaikka et käyttäisi sähköä.

Huom! Myös lataussähkö ja muut sähköiset laitteet kuluttavat sähköä, kun kaapeli on kytketty verkkovirtaan!

Tili maksuja varten on

FI29 5600 0520 0643 23

-------------------------------------------

Tulostettava lähtö- ja tuloilmoituslomake tästä. Voit täyttää alueelle tullessasi myös lähtöilmoituksen (älä tällöin leikkaa tulo- ja lähtöilmoitusta erilleen). Jos lähtötietoihin tulee muutoksia, tee uusi lähtöilmoitus.

--------------------------------------------


Lajittele jätteet jätekatokseen mahdollisuuksien mukaan. Taita pahvilaatikot. Älä jätä elektroniikkaa katokseen. Esim. Tukeva ottaa vastaan maksutta kotitalous elektroniikkaa.

--------------------------------------------

Muistakaa varata ja merkitä pesukoneen käyttö vihkoon ja maksakaa omatoimiaikana käyttö käteisellä caravankeittiön lippaaseen. Käytä lyhyttä pesuohjelmaa.

--------------------------------------------

Ajankuluksi voit tehdä monenlaisia talkoita:

- lumitöitä talvella
- viedä polttopuita grillille ja laavulle
- tarkastella ja lisätä wc- ja käsipyyhepaperit
- tyhjentää yleisten tilojen roskikset

Aluepäälliköltä saat lisää opastusta.

Kaikki talkootyö on meidän kaikkien eduksi joka lisää kaikkien viihtyvyyttä.

Jokaisen pienikin teko yhteisön hyväksi auttaa kaikkia tekijöitä jaksamaan. Kiitos sinulle!

--------------------------------------------

Sähköliitäntä

Karavaanarin turvaohjeet

Elvytä oikein

Otamme Reissaajat-lehteen jatkuvasti juttuja vastaan. Niitä ottavat vastaan Seppo Tiilikainen etunimi.sukunimi@dnainternet.net tai Pekka Haapaniemi etunimi.sukunimi@elisanet.fi

____________________________________________________


palovaroitin.jpgMuista vaihtaa patteri palo- ja häkävaroittimeen, ettei se virran vähyyden vuoksi ala soimaan häiriten muita.

Patterin voinee ottaa myös pois, jos et ole paikalla ja vaunu tai auto ei ole kytketty virtaan, eikä myöskään kaasu ole päällä.

Teltan katon lumikuorma kannattaa talviaikaan käydä aika-ajoin tsekkaamassa. Olethan kiinnittänyt teltan tai katoksen kunnolla, ettei myrsky riko sitä.