Tervetuloa kotisivuillemme!

Vaikka kesä on mennyt, olemme avoinna koko vuoden. Syyskuun alusta toimimme omatoimialueena ja palvelemme
sinua Alataloon tullessasi ohjetaulujen opastamana.

Voit kuitenkin soittaa tarvittaessa Alatalon numeroon

050-3098012. Tervetuloa!

Valikkoja selaamalla
saat tietoa enemmän yhdistyksestämme ja alueestamme.

--------------------------------------------
Äänestä vuoden karavaanialuetta tästä linkistä.

Äänestä Vuoden Caravan-alueita ilmiantamalla omasta mielestäsi karavaanarille paras yleinen leirintäalue ja SF-Caravan leirintäalue.

Äänestykseen osallistuneiden kesken SF-Caravan ry arpoo 5 kpl Eckerö Linen lahjakortteja sekä tuotepalkintoja. Äänestysaikaa on 31.10.2022 saakka.

Vuoden Caravan-alueet julkistetaan keväällä 2023.

--------------------------------------------

Tänä syksynä pidettiin 17. kerran Rompepäivät ja nyt päästiin myös kilpailemaan karavaanareiden SM-karaokekilpailuissa, joka oli 15. kerta. Pohjoistuuli oli kylmää, joka jätti joitakin isojakin myyjiä pois. Kauppa oli joillakin käynyt kiitettävästi. Karavaanareiden SM-karaokekilpailussa käytiin ammattimaista taistelua voittosijoituksista. Laulajia oli ympäri Suomen. Kilpailu antoi viihteellisen musiikkinautinnon myös yleisölle. Palautteiden mukaan tapahtuma jatkuu taas ensi vuoden syyskuun ensimmäisellä viikonlopulla. Tervetuloa taas ihan täyteen Alataloon! Lokakuun Reissaajat lehdessä lisää luettavaa. Ilmestyy myös sähköisenä. Kuvia-albumissa on kuvia tapahtumasta.

--------------------------------------------

Lisäpalvelua karavaanareille Toivalan Liikenneasemalta (St1) ja K-Marketista Vuorelasta

Nyt voit tilata lounaat, pizzat, grilliruoat ym. Toivalan Liikenneasemalta. Kimppatilaus voidaan sopia vaikka Alatalon toimiston kautta kuuluttamalla ja tiedottamalla. Lounaasta, à la carte ja omista grilliruoista saat karavaanikorttia näyttämällä -10% alennuksen myös paikan päällä. Tästä klikkaamalla lisätietoa. Liikenneasemalla on myös Väre Type 2 sähköautojen latauspiste.

--------------------------------------------

K-Market Vuorelasta voit tilata ruokaostoksesi suoraan Alataloon vaikka matkailuajoneuvosi jääkaappia täydentämään. Tilaus on helppoa tämän ohjeen mukaan.

--------------------------------------------

Uutiset ja hallituksen tiedotukset

Talkoot ja "Turpakäräjät" (01.10.2022)
Kutsu Alatalon talkoisiin la 1.10! TALKOOKUTSU ja Illanvietto Turpakäräjien, kesän palautteiden ja kehityskeskustelujen merkeissä la 1.10. Aloitetaan aamupalalla..

Klikkaa tästä Hallituksen tiedote 5.9.2022 kokouksesta (12.09.2022)
Hallitus tiedottaa! Lue tiedote tästä Toiminnantarkastaja tästä Yhdistyksen säännöt tästä

KAUSIPAIKKALAISTEN MAKSUT SYYSKUUSSA (30.08.2022)
Kausipaikkasopimusten asiaa! Muistattehan, että sähkönmaksu on 20.9. Muistakaa merkitä molemmat lukemat, sekä alku-, että loppulukema, nimi, caravannumero. He..