TALKOOTA JA TIEDOTUSTA

27.09.2018

Niinpä oli taas iso porukka, yli 40 henkilöä puunaamassa paikkoja Alatalon syystalkoissa 29.9.

Kaikki tilat siivottiin, romut rahdattiin, laatat poistettiin, pensaat ja ruoho leikattiin, grillikatoksen lattiaa nostettiin ja mitä kaikkea sitä saatiinkaan aikaan.

Keittiöporukka taikoi meille alottajaiskahvit heti kahdeksaksi aamulla ja päivällä syötiin maukas ruoka.

Päivä lopetettiin vielä päättäjäiskahveihin. Kahvin jälkeen Markku piti tiedotustilaisuuden, jossa keskusteltiinkin kovasti lähinnä tulevista asioista, kuten Tipulan kunnostuksesta ja ensi kesän toimistonhoidosta ym.

Markku kertoi menneen kesän tapahtumien onnistuneen hyvin ja vuodesta tulevan vierasvuorokausien osalta ennätyksellisen ja taloudellisesti hyvän.

Muina asioina hän toi esille vielä, että jätevesiputken suunnittelu Jänneniemeen on alkanut ja sen mahdollinen valmistumisaika on 2020.

Tilaisuudessa myös koottiin työryhmä, joka alkaa selvittämään Tipulan kuntoa ja sen kunnostamisen kannattavuutta verraten Tipulan purkamiseen ja uudisrakentamiseen. Hallitus vielä päättää ryhmän perustamisesta ja kokoonpanosta.

Joensuuntien varrella olevat Alataloon ohjaavat kyltit ovat huonossa kunnossa ja yksi on kaatunutkin. Asia saadaan kyllä kuntoon pikapuoliin.

Kiitos kaikille talkoolaisille, ilman Teitä alue olisi huomattavasti huonommassa kunnossa.

Kuvassa talkooporukkaan ansaitulla ruokatauolla.