KEVÄTKOKOUS VENYI

12.03.2019

KEVÄTKOKOUS VENYI

Tämän vuotinen kevätkokous alkoi liiton puheenjohtaja Olli Rusin tuomilla terveisillä.

Huolena liitolla tuntuu olevan jäsenmäärän edelleen väheneminen, vaikka matkailu-ajoneuvoja myydään ennätystahtiin.

Liitto on ottanutkin tämän yhdeksi kärkitehtäväkseen ja on kehitellyt mm. markkinointiinsovellusta, jota yhdistyksetkin voisivat käyttää.

Oljenkortena on mm., että jos yhdistyksillä itsellään ei ole tarjota palveluita, yhdistykset voisivat tehdä yhteistyötä ympäristössään olevien muiden matkailuyritysten ja muiden erilaisten palvelutuottajien ja -tarjoajien kanssa. Kun asiat ja yhteistyö oikein teemoitetaan, tämä voisi tuoda alueille lisää kävijöitä ja lisätä ehkä jäseniäkin.

Merkille pantavaa on myös, että nuorilla aikuisilla ajokorttien määrä vähenee.

Kutsuimme Olli Rusin myös kevätkokouksemme puheenjohtajaksi ja hänet siihen myös yksimielisesti valittiin. Valinta osoittautuikin erittäin hyväksi. Kokous sujui asiantuntevasti ja jämäkästi huolimatta siitä, että meillä oli tämän vuoden kokouksessa kaksi muiden yli menevää keskustelua aiheuttavaa asiaa eli Tipula-rakennuksen kunnostaminen ja hintojen korotus.

Tipulan korjaus aiheutti keskustelua ja kokouksessa vaadittiin, että myös uudisrakennusvaihtoehto on otettava rinnalle vertailuun. Päätettiinkin, että hallitus selvittää sen kustannuksineen ja pidämme myöhemmin ylimääräisen yhdistyskokouksen, jossa päätämme, rakennetaanko uutta vai korjataanko rakennusta Tipula-työryhmän esittämällä tavalla. Raha ratkaisee, koska ei ole halpaa uuden rakentaminen, jos ei ole korjaaminenkaan.

Kävimme Markku Miettisen johdolla läpi tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen. Tilit todettiin erittäin hyvin hoidetuiksi ja kuten tilintarkastajan ja toiminnan tarkastajien lausunnotkin osoittivat, oli kaikki hoidettu asian mukaisesti.

Budjetti aiheutti sitten taas enemmän polemiikkia, koska se oli luonnollisesti laadittu hallituksen esittämien hintamuutosten mukaisesti.

Äänestimme kahden vaihtoehdon välillä. Vaihtoehtoinen oli esitys, että hintoja ei muuteta ollenkaan tai niitä muutetaan hallituksen tekemän päätöksen mukaisesti. Äänestyksen voitti vaihtoehto, jossa hinnat pysyvät ennallaan. Näin ollen budjetti jää tältä osin ”virheelliseksi”.

Hallituksen puheenjohtajavaalin voitti tänä vuonna Pekka Haapaniemi.

Myös koko hallitus vaihtui, joten ensi vuonna valintaa tehdessä erovuoroiset henkilöt arvotaan.

Pöytäkirja julkaistaan, kun se on allekirjoitettu ja tarkastettu.

PÖYTÄKIRJA


KUTSU

09.07.2019Härkäjuhlat 2019
09.07.2019Saunapäivä 27.7
01.07.2019On koiraa, on kissaa ja on
15.06.2019Adrialaisten tapaaminen Alatalossa 28.6.
14.06.2019JUHANNUS SUJUI HIENOSTI
13.06.2019MATKA VARKAUDEN KESÄTEATTERIIN 7.7.
27.05.2019KALAAKIN TULEE, EI KUN ONGELLE
25.05.2019MAJOITUSHINTAMME OVAT ENTISELLÄÄN
23.05.2019TURVAPÄIVÄT JA ISÄNTÄKOULUTUS PIDETTIIN
22.05.2019SUPPAILEMAAN

Siirry arkistoon »