Hallituksen kokouksen päätöksiä

Hallituksen kokouksen päätöksiä 25.2.2024

Paikalla Pekka Haapaniemi, pj
Tiia Pakarinen, vpj
Seppo Tiilikainen, sihteeri
Mauri Ojala
Juha Tukiainen
Poissa Seppo Kaismala
Kirsi Rissanen

*Yhdistyksen alueen Alatalon hinnoittelut 1.5.2024 alkavaan Leirintäoppaaseen.
Keskusteltiin hinnoittelusta ja vertailtiin eri alueiden hintoja. Päätettiin yksimielisesti: Kausipaikkahinta 500€/v 021 jäseniltä. Muut 680€/v. Vuorokausihinta SFC jäsen 28€/vrk, 021 jäsen 25€/vrk ei jäsen 43€/vrk. Talvella SFC jäsen 33€/vrk, 021 jäsen 30€/jäsen, ei jäsen 48€/vrk. Hinnat sisältävät kesällä valosähkön, polkupyörät, minigolf, veneet ja muut vesiurheiluvälineet. Talvella majoitus sisältää sähkön.

Hallituksen kokouksen päätöksiä 3.3.2024

Paikalla Pekka Haapaniemi, pj
Tiia Pakarinen, vpj
Seppo Tiilikainen, sihteeri
Seppo Kaismala
Mauri Ojala
Kirsi Rissanen
Juha Tukiainen

*Käsiteltiin Aluetoimikunnan, Tapahtuma- ja ohjelmatoimikunnan ja Tiedotus- ja ilmoitustoimikunnan asioita. Asioina keväällä toteutettavat asiat ja toimintasuunnitelmaan 2024 kirjattavia asioita.
*Päätettiin toimiston tietokoneiden hankinnasta. Toimistotoimikunta selvittää hankinnat ja tuo esityksen hallitukselle hyväksyttäväksi.
*Puheenjohtaja Pekka H ja Varapuheenjohtaja Tiia P ovat olleet neuvotteluissa Tilitoimisto Koponen Oy kanssa kirjanpidon muuttamisesta sähköiseen muotoon. Kirjanpito muutetaan heti tilitoimistosta saadun ohjeen mukaan. Muuttamista hoitaa Tiia P.
*Päätettiin ettei enää julkaista Reissaajat jäsenlehteä. Samat asiat ovat julkaistavissa ja luettavissa nopeammin yhdistyksen kotisivuilla ja Facebookissa. Asia tuodaan esille vuosikokouksen toimintasuunnitelmassa 2024-2025.
*Yhdistyksemme kotisivuille myydään entiseen tapaan yritysten mainoslogoja 100€/vuosi.
*Kausipaikkavuokrasopimukseen kirjataan; Vuosipaikkamaksu voidaan maksaa kahdessa erässä, ensimmäinen erä 300€ ja toinen erä 200€.
*Mikko Alatalo on tilattu esiintymään Alatalon 30-vuotisjuhlan juhlatilaisuuteen lauantaina 11.5.
*Yhdistyksen 50-vuotis juhlan järjestelytoimikunta perustetaan heti vuosikokouksen jälkeen.

*Kallavesj´ näyttelyn aineiston valmistelu aloitetaan heti. Kirsi R selvittää J.Rinta-Joupin sponsorointituen. Seppo T selvittää Best-Caravanin osallistumisen sponsorointiin.
*Yhdistyksen teltat kaipaavat uusimista joko uusien kankaiden hankkimisella ja uuden ison teltan 10-12m x 5-6m hankkimisella pihaan. Hankinta on tehtävä jo 30-vuotis juhlaan. Aluepäällikkö ja Aluetoimikunta tekevät esityksen.
*Tapahtumat päivittää sihteeri liiton sähköiseen tapahtumakalenteriin, josta Caravan-lehti poimii ne lehteensä.
*PEEÄSSÄN Myyntipäällikkö kävi esittelemässä S-Business korttia. Hankitaan yhdistykselle 3 kappaletta S-Business korttia. Kortit nimetään keittiölle, Aluetoiminunnalle ja Alatalolle.
Korttien sopimuksen allekirjoittaminen todetaan yhdistyksen sääntöjen mukaan olevan puheenjohtajalla ja varapuheenjohtajalle. Puheenjohtaja Pekka Haapaniemi ja Varapuheenjohtaja Tiia Pakarinen allekirjoittavat korttisopimukset. Varapuheenjohtajalle Tiia Pakariselle annetaan täydet hallintaoikeudet korttien käyttöjen sähköiseen käsittelyyn ja seurantaan.

Hallituksen kokouksen 17.3.2024 päätöksiä

Paikalla Pekka Haapaniemi, pj
Tiia Pakarinen, vpj
Seppo Tiilikainen, sihteeri
Seppo Kaismala
Mauri Ojala
Kirsi Rissanen
Juha Tukiainen

*Tilinpäätös oli nähtävänä, josta keskusteltiin ja käytiin tase ja tuloslaskelma ja jonka jälkeen tilinpäätös allekirjoitettiin. Tilinpäätös osoittaa tappiota 9110,38€. Hallitus esittää tappion siirrettäväksi kirjanpidossa yli-/alijäämätilille.
Toimintakertomukseen tilikaudelta 2023 kirjataan toimikuntien osalta toimikuntien vetäjät. Tarkennetaan toimintakertomusta yhdistyslain 6 luvun 37 a §:n 1 momentti ja kirjanpitolaki 30.12.1996/1336 mukaisesti
*Käsiteltiin jäsenten lähettämiä kirjeitä
Vuosikokouskutsuun laitetaan käsiteltäväksi sääntöjen mukaiset kokousasiat.
Kokouskutsu ilmoitus tehdään toiminnanjohtajan vastauksen mukaisesti.