Hallituksen tiedotukset

Tiedote hallituksen kokouksesta 27.5. ja 27.8.2023

Hallituksen tiedotus kokouksen 7/2023 ja 8/2023 päätöksistä

*Paikalla olivat kaikki hallituksen jäsenet.

*Uusia jäseniä hyväksyttiin 86 jäsentä.

*Kartoitettiin luottamustehtävissä olevia henkilöitä, jotka voisivat lähteä liiton koulutuksiin.

*Käsiteltiin matkalaskut.

*Paitoja ja lippiksiä on tilattu jäsenille myyntiin ja käyttöön. Paidan myyntihinta on 15 € ja lippis 25 €. Myynti ilmoitetaan heti ja aloitetaan välittömästi.

*Taloudellinen tilanne todettiin hyväksi ja kävijämäärä on ylittänyt jo nyt viimevuotisen kävijämäärän. Todettiin, että talousarvion mukainen kävijämäärä toteutunee.

*Aluetoimikunnan asiat:
Aluetoimikunta on tehnyt toimenpiteet saunatilojen liukkauden estoon, seurataan vaikutuksen pituutta.
Saunatilojen ilmastoinnin mittaukset on tehty ja säädetty.

*Tapahtuma- ja ohjelmatoimikunnan asiat:
Juhannus, lastenviikonloppu, perjantaitanssit ja Härkäjuhlat ovat onnistuneet hyvin ja talousarviossa on pysytty. Härkäjuhlien keittoruuasta tuli paljon kiitosta.
Kirsi pyytää pikkujoulun ruokailuun ulkopuoliselta tarjouksen, jolloin keittiöhenkilökunta vapautetaan mukaan juhlaan.
Valojuhlavalmistelut ovat meneillään. Perjantaina 22.9 soittaa Uhkapelurit.

*Päätettiin, että Aluepäällikkö on tästä lähtien siivousfirman P1 yhteyshenkilö, koska Aluepäällikkö näkee jatkuvasti paikanpäällä ollessaan nopeankin siivoustarpeen.

*Inva-paikka Tipulan tiskauspaikan lähellä nimetään kausipaikkalaisen inva-paikaksi.

*Talvipaikkojen tarvitsijoille annetaan talvipaikka huhtikuun loppuun saakka. Jos henkilö ottaa paikan ennen lokakuuta, hinta on kausipaikkahinta 470€, lokakuusta alkaen 300€. Noudatetaan Kausipaikkavuokrasopimuksen mukaan  ehtoja, kuten esim. mittarivelvoite. Todetaan ettei ole tarjota erikseen säilytyspaikkoja. Kausipaikkajonossa on nyt 16 halukasta. Etuoikeus 1.5 alkaviin kausipaikkoihin on kuitenkin jo jonossa olevilla henkilöillä. Jos paikkoja jää, talvipaikkalaiset ovat toissijaisella jonopaikalla jonotusjärjestyksessä.

*Tipulan hinnoittelua juhla-, kokous- ym. käyttöön selvitetään ja tehdään päätös seuraavassa hallituksen kokouksessa.

*Ranta-alue on ollut vähällä käytöllä. Koko ranta-alueen käytön ideakilpailu käynnistetään välittömästi asiakaskilpailuna. Ideointikilpailu kestää syyskuun loppuun saakka. Kaikkien kilpailuun osallistujien kesken arvotaan Alataloon majoitusta tai tilaussaunaa. Ideoita voi jättää joko kotisivujen palautelomakkeen kautta tai kirjallisena palautelaatikkoon. Toteutettavat ideat käsitellään Aluetoimikunnan ja hallituksen yhteistyönä.

*Alueella oleviin matkailuajoneuvoihin, joissa ei yövytä, mietitään ratkaisua seuraavaan kausipaikkavuokrasopimuskauteen 1.5 alkaen.

*Hallituksen päätöksellä tuvan uunin korjaus aloitetaan lokakuussa ja kunnostus toteutetaan viikolla 42.